20.12.13

"Το Πνεύμα του Ποταμού" - Κυκλοφορεί!

Η Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει την κυκλοφορία μια μαγικής και ανεπανάληπτης ιστορίας, που δημιουργήθηκε από τα παιδιά του Εργαστηρίου Ειδικής Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Κατάρτισης Αγίου Νικολάου και που αναφέρεται στον υγρότοπο του Αλμυρού Αγίου Νικολάου. Αυτή η ιστορία αφού γράφτηκε και εικονογραφήθηκε... μετέπειτα τυπώθηκε σε ένα όμορφο βιβλίο για να μεταδώσει σε όλα τα παιδιά, ένα μυστικό για έναν τόπο μαγικό!

Με την στήριξη της... Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεµόνων ∆ήµου Αγίου Νικολάου, Ε.Θ.Ο.Α.Ν., Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης Μεραµπέλλου - Οροπεδίου & Ε.Λ.Μ.Ε. Λασιθίου, καταφέραμε να εκδώσουμε το παραμύθι "Το Πνεύμα του Ποταμού" που θα διατεθεί από αύριο στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που γίνονται στην πόλη του Αγίου Νικολάου στην λίμνη, στην πλατεία και στο Κιν/τρο ΡΕΞ. Η διάθεσή του θα συνεχιστεί και μετά τις γιορτές σε επιλεγμένα σημεία που θα ανακοινωθούν.

Ο σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι η συνεισφορά όλων μας στα παιδιά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και της ανάγκες του Εργαστηρίου αλλά και της ανάδειξης και προστασίας οικοτόπων της περιοχής μας όπως είναι και ο υγρότοπος Αλμυρού. Τα κέρδη από τις πωλήσεις του παραμυθιού "Το Πνεύμα του Ποταμού" θα διατεθούν για τους παραπάνω σκοπούς.

Αναζητήστε λοιπόν την ιστορία αυτή που θα μαγέψει εσάς και τα παιδιά σας, αλλά και που θα δώσει χαρά σε άλλα παιδιά με την συνεισφορά σας, όπως επίσης θα βοηθήσει στην ανάδειξη της όμορφης φύσης που μας περιβάλλει και έχουμε όλοι ανάγκη!

Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου